By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Årets sprekeste bedriftskonkurranse ⚡️

Appen
Forskning
Kjekt å vite
Brukerhistorier

Vil du og dine kollegaer komme i bedre form? Da bør dere bli med på vår sprekeste bedriftskonkurranse. Samle aktivitetspoeng med dine kollegaer. Det er både sosialt og god motivasjon for å bli sprekere sammen. Da lurer du kanskje på hvordan det fungerer? 

Alt foregår i én og samme app! 

Konkurransen foregår i helse- og treningsappen Myworkout GO. I appen har du hele tiden kontroll på poengfordelingen i konkurransen og hvor mange aktivitetspoeng dine lagkamerater bidrar med. Du kan avtale trening og chatte med laget ditt. Du får poeng for å gjøre aktivitetene du liker best og du kan fint integrere treningsklokker fra Fitbit, Polar og Garmin. 

Bedriftskonkurranse app

Se hvor mye sprekere du blir

Appen kan med stor nøyaktighet måle ditt maksimale oksygenopptak (VO2 max) og din biologiske alder. VO2max regnes som den viktigste enkeltstående faktoren for prestasjoner i utholdenhetsidretter, og din biologiske alder sier noe om din helse og hvilken risiko du har for å utvikle livsstilssykdommer.

Basert på din biologiske alder får du et treningsprogram som hjelper deg til bedre kondisjon. En stemme i appen forteller deg hvordan du trener så effektivt som mulig. Om du trener med appen to ganger i uken, kan du forvente å redusere din biologiske alder med 7 år i løpet av en konkurranseperiode på 8-10 uker.

Slik får du poeng

Konkurransen fungerer slik at alle kan bli med uavhengig av fysiske utgangspunkt. Du får et aktivitetspoeng for hvert minutt du er i aktivitet. Etter at du har funnet din biologiske alder er appen smart nok til å vite når du er i riktig intensitetssone for å forbedre din kondisjon mest mulig. Denne sonen kalles HIT (høy intensive treningsminutter), og du kjenner at du er i riktig sone når du blir andpusten. For hvert HIT-minutt får du 4 poeng. 

bedriftskonkurranse HIT
Bedriftskonkurranse helse

Lavterskel for alle å bli med 

De aller fleste blir godt andpusten av å gå i motbakke. Har du veldig god kondisjon må du mest sannsynlig løpe for å bli godt andpusten. På den måten blir poengfordelingen jevn. Ved å konkurrere på HIT-minutter vil du ha like god mulighet til å skaffe en høy poengsum som en som er bedre trent enn deg, og vice versa. Dere vil begge ha like god utbytte av treningen. Selv om noen går mens andre løper.  

Bedriftskonkurranse med felles mål 

Gevinstene av å trene sammen mot et mål i en bedriftskonkurranse er mange. Dere vil oppleve en enorm helsegevinst som dere også vil nyte godt av i fremtiden. En lavere biologisk alder senker risikoen for å utvikle livsstilssykdommer, noe som betyr flere friske leveår. Samtidig har du mer energi med større kapasitet. Du blir mer produktiv i løpet av dagen både på jobb og hjemme. Som bedrift kan dere spare mange biologisk alder år i fellesskap og det betyr et stort bidrag til bærekraftsmål nr. 3 god helse. Det kan du lese mer om her

Få hjelp til å komme i gang 

Alt du trenger å gjøre er å si når du vil starte, så får dere hjelp til å komme i gang. Kontakt oss for mer informasjon eller kom raskt i gang ved å fylle ut vårt bestillingsskjema på nett. 

Snakk med oss

Kom i gang nå!