By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

– Det passer for absolutt alle

Kjekt å vite
Forskning
Kjekt å vite
Brukerhistorier

Vi har blitt med daglig leder i Myworkout på trening. SE VIDEO og hør hvorfor han mener treningsplattformen passer for alle.

Myworkout er en plattformuavhengig treningsside på nett som leverer fleksible og effektive treningsinstrukser for hjemmetrening, utetrening og sentertrening. Vi har flere timer og treningsprogram som er basert på forskning fra NTNU for at du skal få mest mulig ut av tiden du bruker på treningen.KLIKK HER for å lese mer om vårt forskningsbaserte treningsprogram.Daglig leder i firmaet, Knut Løkke, liker best å trene ute i friluft, men det er ikke alle dager det frister like mye å dra på en løpetur i marka. Vi fulgte han på trening en regntung sensommerdag for å se hvordan han bruker Myworkout, og hvordan han får en full oversikt over sin trening uavhengig om han trener ute, på senter eller hjemme.[vimeo code="139377401"]