By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Fra slappfisk til ultramaraton - er det mulig?

Brukerhistorier
Forskning
Kjekt å vite
Brukerhistorier

I oktober 2020 tikka denne meldinga inn i min innboks på facebook: 

Ultramaraton-spræk

“Hei Marit! Jeg har en kompis fra da jeg var yngre, Håvard, som virkelig har bestemt seg for å bli sprææk! Sånn maraton/ultramaraton - spræk.(...) Sjekk ut "howielearnstorun" på Instagram, så får du et inntrykk av Håvard. Lite selvhøytidelig og likandes kar som deler av seg selv.”

Fra slappfisk til ultramaraton

Jeg fikk lyst til å prate med Håvard med det samme. Derfor sendte jeg ham en melding på instagram: 

“Hei der :) Håper det er greit at jeg kontakter deg her? Jeg har blitt tipset om deg av en god venninne. Selv jobber jeg som prosjektleder i Myworkout. Her er jeg stadig på jakt etter historier som kan bidra til at flere kommer seg i aktivitet og holder seg der. Jeg tror du har en sånn historie 🤩. Har du mulighet og lyst til å ta en nærmere prat om hva Myworkout er og hva våre verdier og mål er?“  

Livsstilendring

Heldigvis for meg, ble Håvard glad for denne meldingen og siden har vi holdt kontakten 📞. Min gode venninne hadde rett; han er en usedvanlig lite selvhøytidelig type og en riktig så likandes kar. Han har lagt sin elsk på joggesko og har de siste ukene måtte flytte en del av sko-samlinga ut i bilen, da den tar for stor plass i gangen 🤷🏼. Med to barn, samboer og jobb, er det ikke bare bare å legge om livsstilen fullstendig. Men Håvard har klart det og vi vil i tiden som kommer, fortelle deg hvordan 🤩

Les om den første mølleøkten med appen her ✅