By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Ny og Bedre

Appen
Forskning
Kjekt å vite
Brukerhistorier

Myworkout har gjennomgått store forandringer og er nå bedre enn noen gang!

Nytt Dashboard, mer utetrening, mer kunnskap, nye treningsprogram og en helt unik helsetest! Dette er noe av det nye vi kan tilby på myworkout.no.

Helsa di er noe av det viktigste du har og det tar vi i Myworkout på alvor. Derfor har vi den siste tiden jobbet for at det skal bli lettere for deg å ta vare på deg selv og leve et langt og sykdomsfritt liv. Resultatet er masse nye funksjoner og muligheter på myworkout.no.Som tidligere vil vi ha et variert, fleksibelt og mangfoldig treningstilbud med godt over 20 treningstyper fordelt på over 100 forskjellige timer. Her er det med andre ord store sjanser for å finne flere timer som passer deg, ditt behov og ditt utgangspunkt.Men, med vår nye side kan vi også gi deg mer kunnskap og teknologi så du kan oppnå den beste effekten av treningen din – og forlenge livet ditt med opptil 20 sykdomsfrie leveår!

Forskning i ryggen

Flere av våre nye funksjoner og treningstilbud er basert på verdenskjent forskning ved NTNU i Trondheim. Dette gjør at vi kan levere kvalitetssikret og motiverende trening.Det handler om at du må trene de musklene som skal holde deg gående resten av livet og det handler om å trene den viktigste muskelen av dem alle – hjertet ditt.Vi har opprettet en egen ”Education”-side der du kan lære hvordan og hvorfor du bør trene – uansett hvor du ønsker å tilbringe treningsøkten din. Med denne kunnskapen kan du ta ansvar for din egen helse.

Treningsmotivasjon og oversikt

Myworkout har tidligere fokusert mest på hjemmetrening og sentertrening, men med vårt helt nye Dashboardet har det blitt større plass til utetreningen også. Det er nå veldig enkelt å registrere treningen din manuelt, og med vår kobling til både Garmin og Runkeeper er det nå lekende lett å få inn treningstatistikk fra uteøkten. På vår forbedrede statistikkside vil du også få en full oversikt over treningen og progresjonen din.Vi ønsker å motivere til trening. Det skal være gøy, men det er også viktig å få en forståelse for hva slags trening som virkelig er bra for helsa di. På Dashboardet får du derfor, i tillegg til manuell registrering av trening, også utdelt poeng for treningen og aktivitetene du gjennomfører. Du vil også få utdelt badges, medaljer og pokaler basert på disse poengene.Men det stopper ikke der. På den nye siden vil det også bli mulighet til å melde seg på forskjellige motiverende konkurranser så du kan konkurrere mot venner, familie og kolleger - eller mot deg selv.Artikkelen fortsetter under bildet.

Skjermbilde 2015-10-20 kl. 14.48.17

Unik helsetest

Dersom du benytter deg av all kunnskapen vi formidler på myworkout.no kan du holde livsstilsykdommer som diabetes type 2 og hjerte- og karsykdommer på avstand. Dette vil bidra til å øke livskvaliteten, i tillegg til å kunne gi deg flere friske leveår med de du er glad i.Men hvordan kan du måle helseeffekten du får av treningen din?Sammen med professorene Jan Hoff og Jan Helgerud har vi utviklet en helt unik helsetest. Når du har gjennomført testen får du oppgitt din biologiske alder og ditt oksygenopptak – som kanskje er det viktigste målet vi har på fysisk helse i dag. Og det beste er at du kan gjennomføre testen helt selv, uten ekstra kostnader.Helsetesten, og opplæring i hvordan du gjennomfører den, finner du på vårt nye Dashboard.

Ferskvare

Trening er ferskvare og må vedlikeholdes. Derfor håper vi at nye Myworkout kan motivere deg til å være mer aktiv og sette av mer tid til deg selv og helsa di, så du kan leve et langt og friskt liv.Hvordan ville du tilbragt dine ekstra 20 leveår?