By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Ny ukesoversikt i Myworkout GO-appen!

Appen
Forskning
Kjekt å vite
Brukerhistorier

Appen er i ferd med å endre seg til det bedre og startskjermen byttes ut. På hjemskjermen kan du nå se en ny ukesoversikt hvor du kan samle HIT-poeng. HIT står for høyintensitetstrening og denne typen trening er det viktigste du kan gjøre for egen helse. 

Ukesoversikt

Du trenger kun 32 HIT-minutter hver uke!

Hver uke får du en ny mulighet til å jakte HIT-poeng. Disse poengene er det som gjør helsa, formen og prestasjonene dine bedre. Det beste av alt, du trenger bare 32 poeng for at appen og du kan være fornøyd. Du kan oppnå dette med å gjøre to 4x4-økter i løpet av en uke, eller ved at du blir andpusten (intensitet som tilsvarer 85-95% av makspuls) i 32 minutter ved annen type trening.  

Hvorfor en ny ukesoversikt og når kommer den til syne?

Denne endringen gjør vi fordi vi har troen på at det vil gjøre det enda lettere for deg å trene helsefremmende. Endringen vil være tilgjengelig om kort tid for brukere med iphone (iOS). For våre android-brukere er endringen allerede tilgjengelig i den siste versjonen av appen.

Ny ukesoversikt

Trening for hjertet ditt 

Intensitet trumfer mengde, og det er høyintensitetstrening som vil gjøre en forskjell for deg. Vi er ikke så nøye på hvor lenge du holder på i gangen, men det er viktig at hjertet får full fylling av blod underveis, Dette tar 1-2 minutter å oppnå. Det betyr at hvis du er andpusten i 2 minutter eller mer, så vil du få HIT-poeng av appen. 

Hvordan få HIT-poeng?

Appen trenger å vite hva din kapasitet er for å kunne gi deg HIT-poengene. Gjennomfør en biologisk alder evaluering med appen og se hvordan du kan sanke poeng neste gang du løper etter bussen, leverer 3 åringen i barnehagen eller går en helt vanlig skravletur med en god venn. De aller fleste av oss vil bli godt andpustne av å gå i en motbakke. Når du samler nok HIT-poeng i løpet av en uke er det svært motiverende å se fremgang av treningen din. Dette er trening som virker! 

Slik evalueres dine aktiviteter