By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

"Trening gir meg energi" Frida

Brukerhistorier
Forskning
Kjekt å vite
Brukerhistorier

"Med appen slipper jeg å ha kontroll på tiden selv. Det er motiverende å se fremgang fra økt til økt."

UKAS INSPIRASJON ⭐️ Frida er masterstudent på Norges Handelshøyskole (NHH), jobber i DnB og spiller håndball for studentlaget. "Når jeg har fri er jeg helst i fjellet, enten med fjellsko eller randoneeski på beina. I hverdagen er jeg mest fan av korte og effektive økter."

(25 år - biologisk alder på 20 år)

Hvorfor trener du? 

For å få energi og overskudd⚡️

Hva er ditt beste treningstips, Frida?

Mitt beste treningstips er å gjøre det du synes er gøy. Eller av og til er det bare å gjennomføre det.

Hvilken type trening liker du best?

Jeg er glad i variasjon, men håndball og intervaller er favorittene. 🤾🏼‍♀️🏃‍♀️ Ellers tar jeg meg gjerne en styrkeøkt eller en rolig langtur med podcast på øret 🎧

Når dørstokkmila er lang, hva gjør du da? 

Da bare tenker jeg ikke så mye, jeg bare gjør det. Fordi jeg vet hvor godt det er etterpå. 

Hvilken følelse får du etter en treningsøkt?

Jeg føler meg alltid glad og fornøyd etter en treningsøkt! 😃

Hva er god helse for deg? 

Balanse kanskje. Å være i aktivitet og bruke kroppen, men det er viktig for meg at det ikke skal bli for mye heller.

Hvordan bruker du appen Myworkout GO? 

Hver gang jeg løper 4x4. Jeg bruker den både utendørs og innendørs på mølle, og varierer mellom å løpe flatt og i bakke 😊 Med appen slipper jeg å ha kontroll på tiden selv, og det er motiverende å se fremgang fra økt til økt.

"Når jeg er på hytta løper jeg gjerne med hunden"

Korte intervaller med Myworkout GO