By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Trening på nett

Kjekt å vite
Forskning
Kjekt å vite
Brukerhistorier

Seks gode grunner for å velge trening på nett.

Du vet det så godt, for du har hørt det før; du bør trene og holde deg i form for å leve et langt og friskt liv. Problemet er at det ikke er nok timer i døgnet til gjennomføre alt som står på timeplanen.Det finnes derimot en løsning på dine utfordringer - trening på nett! Det har virkelig skutt i været de senere årene, og det finnes nå et bredt utvalg av treningstilbud på nett, men hvordan kan nettrening redde deg ut av tidsklemma, tenker du kanskje?

1. Fleksibel og effektiv trening.

Med trening på nett kan du trene hvor som helst, når som helst og hva som helst. Det er en fantastisk fleksibel treningsløsning for deg som er mye på farten, eller har en hektisk og variert hverdag. Reiser du mye kan du ta med deg treningssenteret i lomma - for de fleste har tilpasset nettsiden sin til både mobil, pc og nettbrett.Myworkout har også videoer og lydfiler for utetrening og sentertrening - så uansett om du ønsker en kondisjonsøkt på spinningsykkel eller en effektiv intervalløkt ute i frisk luft, er det bare å ta med seg instruksene på øret og i lomma.Myworkout leverer instrukser både som videoer, lydfiler, tekster og via digitale personlige trenere. Dette skal gjøre din treningshverdag lettere. mer effektiv og sørge for at du trener riktig - for å kunne leve et langt liv med god helse.

2. Rimelig treningstilbud

Prisen på treningssentere og treningstilbud på nett varierer veldig, men én ting er sikkert - trening på nett er rimeligere enn trening på sentrene. Så dersom du ikke ønsker å bruke mye penger på å komme i form, er trening på nett et godt alternativ.Myworkout er en av de billigste på markedet, med kun 39 kroner i måneden for en komplett treningsløsning. Myworkout er også et bra supplement til til treningssentrene. Du får tilgang til din egne digitale personlige trener som guider deg gjennom alle treningsapparater du finner på sentrene rundt om i landet. Trener du riktig unngår du skader og slitasjer og du får mest igjen av tiden du bruker på treningen.

3. Krever ikke noe utstyr

Mange av timene på nettsentrene har ingen krav til verken forkunnskaper eller utstyr. Du får en nøye innføring i hva timen består av, og de har en lavterskel tilnærming - hvem som helst skal kunne benytte seg av tilbudet. Det betyr selvfølgelig at det også er timer for de som allerede trener, har utstyr eller medlemskap på treningssenter. Mange av nettsentrene har et stort videoarkiv, og har mye varierte økter.Artikkelen fortsetter under bildet.

Skjermbilde 2014-12-12 kl. 09.03.14

Myworkout har godt over hundre videoer, og det lages stadig nye. Dette for at de aller fleste skal finne en treningsform som passer seg og sin livsstil.

4. Så sosialt som du ønsker

Et av argumentene som har blitt brukt mot trening på nett er at det er usosialt. Men du kan gjøre det akkurat så sosialt som du ønsker. Inviter venner og familie med ut på stuegulvet til en aerobictime, eller på motbakkeløp i marka med instruksene på telefonen. Du velger selv når og hvor du vil trene, og dere kan planlegge treningen ut fra deres egen timeplan. På myworkout.no har vi også tilbud til gravide og barnedans for de minste i familien, så her er det bare å slå seg løs uansett alder eller livssituasjon.På Alle hjerters dag skrev vi om partrening. Prøv én av våre partimer her - helt gratis.

5. Prøv noe nytt - uten forpliktelser

Å ha et medlemskap på et treningssenter på nett, er som å ha en personlig trener med seg hele tiden. Det er instruksjoner og forslag til forskjellige timer og øvelser. Du kan bli inspirert til å prøve nye timer, fordi det er så lett tilgjengelig - og du kan teste det ut i ro og fred hjemme, for å finne ut om det er noe for deg. Så hva med å ta på danseskoene og prøve zumba for første gang, eller hva med en infernoball-time? Det er mye å velge mellom!

6. Trener mer

Det har vært litt fokus på nettrening i media, og flere sier de trener mer når de har senteret på tven i stua. Nettopp fordi du kan tilpasse treningen til din timeplan, og får gode instruksjoner om hvordan du kan trene mest effektivt. Det er mye bra å velge mellom, og det gjelder å finne det senteret du føler passer deg.For Myworkout er det viktig å levere effektive treningstimer - timer som gir deg mest valuta for tiden du bruker på trening. Med på laget har vi medisinprofessorene Jan Hoff og Jan Helgerud. De sørger for at vi kun leverer det beste til våre medlemmer. I tillegg til å bidra med informasjon om trening og kroppen, for å gi et bredt bilde av hvorfor det er så livsviktig å holde seg i aktivitet.Les mer om trening på nett og prøv gratis på myworkout.no.Les mer om trening og forskning på våre nyhetssider.