By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Trondheim Developer Conference

Kjekt å vite
Forskning
Kjekt å vite
Brukerhistorier

I dag gikk Trondheim Developer Conference av stabelen, og Myworkout var én av foredragsholderne.

Det er femte år på rad Trondheim Developer Conference (TDC) arrangeres, og for femte året på rad er det utsolgt. Med 800 besøkende og 40 foredragsholdere lå det an til å bli en innholdsrik dag.Årets konferanse startet med et smell, nærmere bestemt med fyrverkeri og intro av Andreas Wahl. Wahl er fysiker og mest kjent som programleder i blant annet ”Folkeopplysningen” og ”Med livet som innsats”.Artikkelen fortsetter under bildet.

IMG_2629

Han ønsket alle velkommen og avsluttet med en kort oppfordring til alle besøkende: Alle skulle snakke med nye personer og bygge nettverk, noe som er én av konferansens hovedformål.

Trondheim Developer Conference (TDC) er en spennende arena for læring, nettverking, kommunikasjon og dialog på tvers av alle fagmiljø og plattformer. Programmet er bredt og innholdsrikt – fra dypeste backend til lokale oppstartsbedrifter og teknologifyrtårn” – Trondheim Developer Conference 2016, Facebook

Artikkelen fortsetter under bildet.

Knut telefon

IT-konferanse

Etter Wahl fulgte et foredrag av Jose Valin, som blant annet er programmerer, forfatter og Director of R&D i firma i Brasil. Det ble snakket om programmeringsspråk, og det hele ble rundet av med litt live koding.Det var tydelig at man måtte ha en viss basiskunnskap om programmering for å henge med på noen av foredragene, men ikke på alt. Konferansen har et vidt spekter av temaer, og arrangørene mener at alle med en interesse innenfor IT vil finne et foredrag som passer seg. Foredragene omhandlet blant annet design, produksjon, forskning og kommersialisering av produkter – og her kommer Myworkout inn.Artikkelen fortsetter etter bildet.

IMG_2632

Kommersialisering av forskning

Daglig leder i Myworkout, Knut Løkke, holdt foredrag om internasjonal kommersialisering av forskning. Han fortalte hvordan Myworkout utviklet appen Myworkout GO, som ble Norges mest nedlastede kun dager etter lansering.Han startet med å forklare hvordan appen er bygget opp, og hvordan Myworkout har gjort forskning på trening og helse tilgjengelig for alle. Han fortalte om utfordringene man møter i en utviklings- og oppstartsprosess, og avsluttet med å røpe noen ”hemmeligheter” om hvordan firmaet jobber for å markedsføre Myworkout GO internasjonalt.Last ned Myworkout GO til Android eller iOS.Myworkout-teamet er nå på 15 årsverk, hvorav flest er utviklere. Men på laget er også forskere fra NTNU, en Treningsfysiolog og markedsførere. Et team som til sammen har som mål å gjøre noe med innaktivitetsproblemet i verden. Et problem som tar flere liv en røyking.Årets konferanse holder i skrivende stund på å rundes av. Alle deltakere og foredragsholdere skal nå møtes til en festmiddag der nettverket kan bli enda større. Hvem vet, kanskje treffer man en ny samarbeidspartner?Flere bilder fra konferansen:

Knut etter foredrag jubel
TDC-banner
IMG_2643
to lamper
Knut hovedinngang