By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

"Tren positivt og med et smil", Nina

Brukerhistorier
Forskning
Kjekt å vite
Brukerhistorier

"Jeg bruker Myworkout GO til alle intervalløktene mine, og det er min treningskompis i øktene!"

UKAS INSPIRASJON ⭐️ Nina er ei jente på 50 år, som har vært aktiv hele livet. Da hun var yngre trente hun variert med både ski, friidrett, håndball, løping, sykling og mer. Hun har alltid hatt glede av å løpe, og vært med på en del løp. Målet har ikke vært å vinne, men å delta og yte det beste, og konkurrere mot seg selv 😊 Nina jobber som økonomi- og personalansvarlig i DNB Næringsmegling.

Alder: 50 år, biologisk alder: 20 år
"Deltar ofte på bedriftsidretten sine terrengløp"

"Med en stillesittende jobb er jeg avhengig av å røre meg på fritiden. Utenom jobb rekker jeg det jeg vil. Jeg har to store jenter på 21 og 23, trener variert, er med venner og er mye ute på tur. Jeg finner også gleden av å ligge i sofaen med en god bok eller en film."

Hvordan trener du?

Jeg trener helst ute hele året, og da intervall både i motbakke og på bane. Joggeturer blir det også en del av, og trening på treningssenter. Da kan jeg trene både intervaller på mølle og styrke. Ellers, er jeg glad i å gå på ski i marka om vinteren, og sykler gjerne til jobb når det lar seg gjøre. Er også glad i fjellturer både i nærmiljøet og andre fine turer i Norge 🏔

Hva er ditt beste treningstips?

Tren positivt slik at du har lyst til å trene igjen og igjen! Og med et smil, slik at du får ekstra energi til økta og at de rundt deg ser at du liker å trene. 😁 Det gjør noe med humøret og hodet! Du har alltid tid til å trene, selv med små barn og full jobb hadde jeg alltid tid til ei treningsøkt.

Hvilken type trening liker du best?

Jeg er en variert treningstype, men liker best å kombinere løping og intervall. På vinteren kombinerer jeg ski og intervall. Selv om styrketrening ikke er det jeg liker best, vet jeg viktigheten av å trene styrke for å holde rygg og kropp i sjakk!

"Tok meg en intervalløkt på 17. mai i år" 🇳🇴🎉

Når dørstokkmila er lang, hva gjør du da?

Da smiler jeg og sier til meg selv: Du blir så fornøyd med deg selv og så glad etterpå! Du blir i bedre form og angrer aldri på ei treningsøkt! Eller så ringer jeg til ei venninne og spør om hun blir med, da forplikter jeg meg! 👭

Hvilken følelse får du etter en treningsøkt?

Gleder meg til neste gang! Jeg setter stor pris på å ha helse, lyst og mulighet til å trene!

Hva er god helse for deg, Nina?

Det er å kunne være aktiv og trene variert, og bruke alle treningsformer for å unngå ensidig belastning og bli skadet. Det å ha god helse betyr at jeg kan være med på det jeg vil!

Jeg har også troen på at å ha god helse er en stor fordel om man blir syk, for å komme seg raskere etterpå.

Hvordan bruker du appen Myworkout GO?

Jeg bruker Myworkout GO til alle intervalløktene mine både ute og på mølle, og det er min treningskompis i øktene! Den har motivert meg til å trene intervall, og 4x4 passer meg perfekt!

Den gir meg sammenlignbare resultater, og motiverer meg til å gi det lille ekstra for å få et godt resultat! Føler meg ensom uten Myworkout GO i intervalløktene.

"Digger trening i soloppgang og solnedgang"

Les flere brukerhistorier her!