By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Gjør som Danske Bank - gi trening til ansatte med Myworkout

Brukerhistorier
Forskning
Kjekt å vite
Brukerhistorier

Danske Bank Norge har inngått avtale med Myworkout AS, og gir nå gratis premiumversjon av treningsappen Myworkout GO til alle sine ansatte i Norge.

Morsom og effektiv trening

Med effektiv trening og morsomme konkurranser skal Danske Bank nå redusere den biologiske alderen til sine ansatte. Myworkout GO dokumenterer helseeffekten treningen gir, og det beste av alt - den passer for alle!

Vi har arbeidet aktivt med helse og livsstil for våre ansatte i mer enn ti år, så det har blitt en viktig del av vår organisasjonskultur. Nå ser vi fram til et spennende samarbeid med Myworkout, som skal hjelpe oss å motivere vår ansatte til en aktiv livsstil og samtidig sørge for at vi får en samlet lavere biologisk alder i selskapet. Vi synes Myworkout har store ambisjoner med sitt ønske om å bidra til å løse verdens inaktivitetsproblem, og det sammenfaller godt med vår egen strategi om å jobbe aktivt mot FNs bærekraftsmål. Jeg ser fram til å bli yngre, men det aner meg at det er en jobb som må til.

Trond Mellingsæter, leder Danske Bank Norge

Trening som gir effekt både for de ansatte og Danske Bank

Verdens mest fremgangsrike bedrifter har begynt å fokusere på aktivitet blant sine ansatte. Å ta vare på helsa til de ansatte er en god investering.

Statistisk sett er 4 av 5 ansatte i din bedrift inaktiv. For mange er stillesitting på jobben en stor grunn for dette. Biologisk alder er den viktigste parameteren for å måle fysisk helse.

  • Det vil ta 8-10 uker å redusere biologisk alder med 7 år
  • Statistisk sett vil det gi 5 % økt produktivitet
  • Statistisk sett vil sykefraværet reduseres med 3,5 dager pr ansatt pr år
  • Dine ansatte vil redusere risiko for livsstilssykdom med 25-35 %

Hvordan kan du vite hvor aktiv din bedrift er? Med Myworkout GO får dine ansatte se sin biologiske alder, og dere som bedrift får se gjennomsnittet av bedriftens biologiske alder. Reduksjon av biologisk alder vil din bedrift merke direkte på bunnlinjen.

https://www.youtube.com/watch?v=5iRPm8Rl9Yo

Trening for ansatte med Myworkout.

Myworkout som en del av flere helsetilbud

De ansatte i Danske Bank skal blant annet løpe/gå Trondheim Maraton i år, som tidligere år. Appen Myworkout GO blir en del av flere tiltak for god helse hos de ansatte. Med denne treningsappen får de tilbakemelding på egen helse og prestasjonsnivå. Det arbeidet de gjør regnes om til biologisk alder og VO2max.

Fra foredrag med Myworkout og Harald Martin Brattbakk hos Danske Bank Trondheim.

Over 25 års forskning fra NTNU

Appen baserer seg på over 25 års forskning av professorer i medisin, Jan Hoff og Jan Helgerud, fra NTNU. Treningen gjennomføres ved å utføre en treningsøkt med 4x4-intervaller. Treningsappen Myworkout GO lærer deg hvordan du gjør dette, alt du trenger å gjøre er å trykke «start» og begynne treningen. Underveis i treningsøkten vil en stemme gi deg beskjed når du skal starte intervallene med høy intensitet, og når du skal roe ned for de aktive pausene. Treningene gjennomføres i en motbakke utendørs eller på en tredemølle. Det blir ikke lettere enn det.

Ta kontakt med oss i dag - post@myworkout.no

Ta kontakt her!

Noen av bedriftene som allerede gir Myworkout til sine ansatte.