Myworkout ble en snakkis hos Oracle

Brukerhistorier
Forskning
Kjekt å vite
Brukerhistorier

Det positive er at folk kommer i bedre form, får bedre helse og føler at de får mer energi. Og det vil jo ha en veldig bra konsekvens for oss som arbeidsgivere også, ved at du har mer energi og kan yte mer på jobb fordi vi jobber i et tøft arbeidsmiljø i forhold til prestasjoner sier Stine fra Oracle.

De ansatte i Oracle får redusert forsikringspremie av Storebrand hvis de trener ned sin biologiske alder. Her er opplevelsen ansatte sitter igjen med etter endt treningskonkurranse med Myworkout👇

Treningskonkurranse mellom kontorene

"Over 60% av våre ansatte meldte seg på konkurransen fra alle tre kontorene. Det var kjempebra, det ble veldig mye energi og det ble en lunsj-snakkis. Og veldig mye snakk om både VO2max, biologisk alder og hvor mye har hver trent? Så det var veldig positivt. Og veldig gøy"

Hun er Senior HR-manager i Oracle Norge og har vært ansvarlig for treningskonkurransen mellom kontorene.

Hva var førsteinntrykket ditt av Myworkout?

"I utgangspunktet hadde jeg veldig aversjon mot å løpe 4x4, fordi jeg tenker at det var alt for langt," sier Stine.

"Jeg var veldig skeptisk må jeg si fordi jeg egentlig ikke noe glad i å løpe," Anders Løvøy, Nordic Communications Manager.

"Jeg tenkte jo at jeg lå relativt godt an sånn i forhold til snittet for min alder i hvert fall," Ketil Grøttum. Ketil jobber som Marketing Manager i Oracle Norge.

Hva synes du nå etter endt konkurranse?

"Dette 4x4-opplegget har vært veldig bra for meg. Jeg lå litt nede på trening, så jeg var litt ute av form. Det var en fantastisk måte å komme i gang på, og noe som har gitt følbare og merkbare resultater. Det var lettere enn jeg trodde, og det var motiverende med denne appen. Å kunne måle litt mot seg selv og se at det gikk gradvis fremover, det var en motiverende faktor." forteller Anders.

"Det var veldig spennende å se hvor mye jeg faktisk kunne forbedre meg. Fra innendørs så har jeg hatt en forbedring i oksygenopptaket fra 54 til 62. Og det merker jeg ute, spesielt når jeg går på ski og sånt, at jeg har mer trøkk i motbakkene. Jeg er positivt overrasket over hvor positivt det slo ut på meg," Ketil.

"For meg så var denne 4x4-treningen en kjempefin mulighet til å komme i gang med treningen," Stine.

Hva betyr det for Oracle som arbeidsgiver?  

"Det positive er at folk kommer i bedre form, får bedre helse og føler at de får mer energi. Og det vil jo ha en veldig bra konsekvens for oss som arbeidsgivere også, ved at du har mer energi og kan yte mer på jobb fordi vi jobber i et tøft arbeidsmiljø i forhold til prestasjoner," forteller Stine i intervjuet i Oracle sine kontorer.

Ønsker du å vite mer om hvordan du kan komme i gang med trening på din arbeidsplass?

Få din bedrift i bevegelse - Bestill konkurransekonsept.

By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.
Preferences