By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Bli

en

bedre

versjon

av

deg

selv.

Reduser

sykefravær

i

bedriften.

Øk

samholdet

blant

de

ansatte.

25 års forskning i samarbeid med følgende

Helsedirektoratet logo
For bedrifter

Motiver og engasjer dine ansatte med aktivitet

  • Målbar effekt
  • Hva/Hvor/Når – er opp til hver enkelt
  • Rettferdige konkurranser
  • "Snakkis" garanti

mer produktivitet

Få en sunnere livsstil

Sett personlige treningsmål – nå de sammen med andre

  1. Råd tilpasset deg og din form
  2. Smart oversikt over aktivitet hver uke
  3. Bli motivert av andre
  4. Vær aktiv når det passer deg
Hva andre sier om oss

Dette sier andre om Myworkout

Det var kjempebra, det ble veldig mye energi og det ble en lunsj-snakkis

Stine Andresen, Senior HR-manager i Oracle Norge

Bruken av appen og 4x4 har forbedret mitt oksygenopptak og min biologiske alder fra 38 år i november 2019 til 20 år i desember 2021. Dette merkes svært godt særlig på fjellturer om sommeren og på ski om vinteren. Som ansatt i Storebrand ble jeg med på et foredrag med dere høsten 2019, og det gikk opp for meg at 4x4 var nøkkelen til bedre form.

Storebrand
Integrasjoner

Har du allerede en
treningsklokke?
Koble den til Myworkout

fitbit logo
Polar logo
Apple Watch logo
Garmin logo

Lurer du på noe?

Kontakt oss

Følg oss på sosiale medier

YouTube logoYouTube logoTwitter logoInstagram logo

Meld deg på nyhetsbrev

Takk! Du vil nå bli oppdatert med spennende nyheter
Oops! Vennligst forsøk igjen
Q&A

Andre har spurt om

Hvordan beregner appen VO2max og bioalder?

Appen beregner VO2max og biologisk alder ved å vurdere hvor mye arbeid du klarer å utføre under en standard 4x4-minutter høyintens intervalløkt. Det gjøres ulikt utendørs, på mølla og ved apparat.

  • Utendørs bruker appen GPS-data og barometerdata, sammen med data fra høydemeterkart for å beregne farten og stigningen du har under intervall-dragene.
  • På tredemølle bruker appen stigningen og farten du registrerer for intervall-dragene til å beregne arbeidsmengden

På apparater som romaskin, sykkel og ellipse kan du legge inn ditt WATT-nivå under dragene.

Hvorfor er det ikke er nødvendig å måle puls?

For noen er det kjekt og motiverende å bruke pulsmåler når de trener, for andre ikke. Med Myworkout GO kan du selv velge om du vil bruke pulsen som veiledning eller ikke. Det fungerer utmerket også uten pulsmåling. Uten pulsmåling bruker du din egen pust til å styre intensiteten. I intervallene skal du puste tungt uten å kjenne ubehag. For å få utbytte av en pulsmåler trenger du å vite makspulsen din Om du liker å ha kontroll over treningsøkten din kan en pulsmåler være til nytte, men da er det viktig at du vet hva makspulsen din er. Om du ikke vet hva makspulsen din er, får du ingen utbytte av å bruke pulsmåler.Husk at det ikke finnes noen snarvei for å finne makspulsen din. Metodene hvor man regner ut makspuls er svært unøyaktig, da det er store individuelle forskjeller på makspuls.

Hvordan beregne makspuls med appen?

Ved å koble til et pulsbelte når du trener en intervalløkt med appen vil du kunne beregne din makspuls. (Alle pulsbelter som benytter bluetooth kan brukes i appen). Etter hvert som du gjennomfører flere økter vil makspulsen kunne finjusteres. Du vil da få en mer nøyaktig beregning av makspuls.   Les mer her!

Jeg får ikke koblet til pulsmåler, hva gjør jeg?

Hvis din pulsmåler støtter bluetooth kan den kobles med Myworkout GO.

Ikke alle pulsmålere kan være koblet til mer enn en enhet av gangen. Det vil si, hvis du har en treningsklokke som også er koblet til pulsmåleren du vil legge til i appen, så vil ikke dette la seg gjøre. Da må du koble pulsmåleren fra klokken din før du kobler den til Myworkout GO.

Hvordan beregner appen VO2max så nøyaktig uten at du må oppgi vekt?

Til forskjell fra direktemåling av VO2max med maske, hvor målingen gir kroppens totale maksimale oksygenforbruk som må deles på kroppsvekt for å få VO2max i milliliter per kilo kroppsvekt, måler appen arbeidet du klarer å utføre i løpet av en standardisert test og beregner direkte til VO2max i milliliter per kilo kroppsvekt. Siden du ved gange og løping bærer med deg kroppsvekten som belastning er det allerede tatt hensyn til i beregningen.

Ved trening med watt apparat må du oppgi vekt for å få beregnet din VO2max. Ved å bruke vår metode, ofrer man litt treffsikkerhet i beregningen (93% mot 97% ved direktemåling) men gjør det mulig å teste seg selv med en akseptabel feilmargin, uten bruk av medisinsk testutstyr.

Se alle Q&A